[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4326: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3501)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4328: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3501)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4329: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3501)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4330: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3501)
forum.wdlxtv.com • Gen3 boot problem
Page 1 of 12

Gen3 boot problem 5

PostPosted: Tue Feb 17, 2015 10:28 pm
by warrior6
Hi Guys.
I'm having a problem with my WD TV Live Streaming.
I tried to install the b-rad firmware but something went wrong...
Everything went fine when I installed the homebrew scripts, but now, when I reebot the WD, it sits on the WD logo and it just stays there.
I tried to run the win-homebrew-stockifiy.bat but it looks like the WD isn't connected to the net anymore.

Please tell me that there's a way to fix it and that I didn't have to trash my WD...

Re: 2.02.32-WDLXTV_Gen3-0.1.5 Discussion - 12/9/2014

PostPosted: Tue Feb 17, 2015 10:50 pm
by JoeySmyth
Have you removed your flashdrive / thumbdrive and rebooted the WDTV ?

ie. pulled the power cord out ... waited a few minutes before plugging back in ?

it should "reboot" into Official Firmware Mode ... then from there, you should have an IP Address and be able to run win-homebrew-stockifiy.bat

Re: 2.02.32-WDLXTV_Gen3-0.1.5 Discussion - 12/9/2014

PostPosted: Tue Feb 17, 2015 11:18 pm
by warrior6
Yes, I tried.
Looks like it just sits on the wd logo and the reboot on its own.
I can't really see anything loading and I can't acces from my pc either because it looks like the wd isn't connected to the net...
Don't know what went wrong.

Re: 2.02.32-WDLXTV_Gen3-0.1.5 Discussion - 12/9/2014

PostPosted: Tue Feb 17, 2015 11:27 pm
by JoeySmyth
how long have waited for the boot procedure ? mine takes a while .. probably about a minute and a half (ie black screen ... wd logo appears for while .. disappears .. black screen ... wd logo appears .. another wait ... then searching for network ... etc)

If it's still not booting completely try resetting the WDTV .. ie. press the reset underneath the device for a 2-3 seconds until you see the logo disappear

and wait at least 5-10 minutes for the WDTV to go through it's reboot procedure.

also, if none of this works ... don't hit the panic button, KAD79 frequents this forum quite often and i'm sure he'll be able to assist you as well

Re: 2.02.32-WDLXTV_Gen3-0.1.5 Discussion - 12/9/2014

PostPosted: Wed Feb 18, 2015 8:58 am
by KAD

Re: 2.02.32-WDLXTV_Gen3-0.1.5 Discussion - 12/9/2014

PostPosted: Wed Feb 18, 2015 9:32 am
by warrior6
Hi KAD, thanks for your reply.
I was trying to use this one:
http://forum.wdlxtv.com/viewtopic.php?f=66&t=8707

If I remove the usb drive it just shows the WD logo and then everything goes black.
Looks like I can't access to the device from the net either.
If I plug the usb in it just loops the boot sequence and nothing happens.

Gen3 boot problem 4

PostPosted: Wed Feb 18, 2015 10:07 am
by KAD
do you know what official firmware is currently install on the device ?

Re: 2.02.32-WDLXTV_Gen3-0.1.5 Discussion - 12/9/2014

PostPosted: Wed Feb 18, 2015 10:27 am
by warrior6
Yes.
1.05.18

Re: 2.02.32-WDLXTV_Gen3-0.1.5 Discussion - 12/9/2014

PostPosted: Wed Feb 18, 2015 10:59 am
by KAD

Re: 2.02.32-WDLXTV_Gen3-0.1.5 Discussion - 12/9/2014

PostPosted: Wed Feb 18, 2015 11:34 am
by warrior6
If I check in the usb drive I have a sysconfig.patched file, maybe it's the same thing described in the thread you linked...

When I push the reset button is it better to have the usbkey with the firmware plugged in or not?
When should I push it, when the screen goes balck or when the WD logo appears?