Sign up here and you can log into the forum!

1.03.49_B-WDLXTV-Plus-0.4.7.3 - Play and Fast Forward Issues

the place for WDLXTV-Plus bugs

1.03.49_B-WDLXTV-Plus-0.4.7.3 - Play and Fast Forward Issues   

Postby fhmclaughlin » Wed Jul 20, 2011 10:57 pm

Installed firmware two days ago - since then there is any where from a 30-90 second delay before a video file will begin to play. (typical file I have played is .avi and approx 650MB)

Also if I begin to Fast Forward I am not able to stop the process. Only option is to continue until the video is completed or unplug the unit.

Any tips?
fhmclaughlin
n00b
 
Posts: 1
Joined: Wed Jul 20, 2011 10:51 pm

Re: 1.03.49_B-WDLXTV-Plus-0.4.7.3 - Play and Fast Forward Is   

Postby recliq » Wed Jul 20, 2011 11:33 pm

Are you playing from usb or network?
If you play from network, do you use xmount? From what kind of network do you play (NFS,CIFS,...)?
­WDLXTV Project Maintainer
-:] If you like my contributions feel free to donate for a beer or a new flash drive. ...and always remember: RTFM! (README, FAQ, WIKI) [:-
User avatar
recliq
WDLXTV Team
 
Posts: 5513
Joined: Thu Apr 15, 2010 8:09 am
Location: Kiel, Germany

Re: 1.03.49_B-WDLXTV-Plus-0.4.7.3 - Play and Fast Forward Is   

Postby mad_ady » Wed Jul 20, 2011 11:37 pm

Also, can you check that the video is complete and it has a valid index (e.g. can you instantly jump inside the movie with a pc based player, or does it say rebuilding index or something similar?)
User avatar
mad_ady
Developer
 
Posts: 4561
Joined: Fri Nov 05, 2010 9:08 am
Location: Bucharest, Romania


Return to Bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron