[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4326: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3501)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4328: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3501)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4329: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3501)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4330: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3501)
Youtube3
Sign up here and you can log into the forum!

Youtube3

UMSP Plugin Depot, the place for sharing plugins & info about them. No requests, just plugins/code.

Re: Youtube3   

Postby cybermcm » Thu Mar 17, 2016 1:38 pm

just played around a bit, everything seems fine for me. Thanks again!
User avatar
cybermcm
WDTVer
 
Posts: 25
Joined: Wed Apr 21, 2010 12:50 am

Re: Youtube3   

Postby distrata » Sun Sep 04, 2016 2:18 am

Youtube plugin suddenly stoped working. Is there a way to find out why?
User avatar
distrata
WDTVer
 
Posts: 45
Joined: Mon Sep 30, 2013 5:13 am

Re: Youtube3   

Postby mad_ady » Sun Sep 04, 2016 4:44 am

User avatar
mad_ady
Developer
 
Posts: 4573
Joined: Fri Nov 05, 2010 9:08 am
Location: Bucharest, Romania

Re: Youtube3   

Postby distrata » Wed Sep 07, 2016 12:01 pm

User avatar
distrata
WDTVer
 
Posts: 45
Joined: Mon Sep 30, 2013 5:13 am

Re: Youtube3   

Postby mad_ady » Wed Sep 07, 2016 11:47 pm

User avatar
mad_ady
Developer
 
Posts: 4573
Joined: Fri Nov 05, 2010 9:08 am
Location: Bucharest, Romania

Re: Youtube3   

Postby distrata » Thu Sep 08, 2016 9:52 am

User avatar
distrata
WDTVer
 
Posts: 45
Joined: Mon Sep 30, 2013 5:13 am

Re: Youtube3   

Postby mad_ady » Thu Sep 08, 2016 10:21 pm

Hmm, the log file shows that the video is correctly retrieved and sent for playback. It should play - unless there's something unsupported in that format that can't play on the WDTV. Can you use a youtube downloader app and download the 720p mp4 version of that video and try to play it locally on the WDTV?
Also, have you rebooted lately?
User avatar
mad_ady
Developer
 
Posts: 4573
Joined: Fri Nov 05, 2010 9:08 am
Location: Bucharest, Romania

Re: Youtube3   

Postby distrata » Fri Sep 09, 2016 2:21 am

Yes it started playing a blank video for 10 to 30 seconds and then stops with no message. On every video I tried the blank video has duration of 18:18. Probably YouTube sends back some video message? I will do the download in the evening and post back my findings. It is strange that nobody else had experiencing anything like that. Rebooted yesterday and the day before.

Update video played localy as an mp4 in 720p resolution.
User avatar
distrata
WDTVer
 
Posts: 45
Joined: Mon Sep 30, 2013 5:13 am

Re: Youtube3   

Postby mad_ady » Wed Sep 14, 2016 12:18 am

That's strange indeed. Does it happen for any video you try to play?
User avatar
mad_ady
Developer
 
Posts: 4573
Joined: Fri Nov 05, 2010 9:08 am
Location: Bucharest, Romania

Re: Youtube3   

Postby distrata » Thu Sep 15, 2016 12:22 am

Yes. Same happens to all videos.


Update: here is a video of what is shown on screen
[url]
https://dl.dropboxusercontent.com/u/654 ... 200013.mp4
[/url]
User avatar
distrata
WDTVer
 
Posts: 45
Joined: Mon Sep 30, 2013 5:13 am

PreviousNext

Return to UMSP Plugins

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests