by popi » Sat Nov 10, 2012 7:33 am
Short instructions
Disconnect power from WDTVLive.
Extract file 'SL.mo' from 'SL.zip'.
Rename file 'SL.mo' to 'custom-language-01.mo'.
Copy file custom-language-01.mo in the root of your USB key or hard disk drive (HDD).
Connect the USB key or HDD to WDTVLive.
Plug power to WDTVLive
Go to Main menu - Settings - System setting - Language and select first asian language (first
strange symbols)
The WDTVLive now shows slovenian language
I have HDD connected to WDTVLive with all movies in folders and file custom-language-01.mo
on root of HDD.
Izklopi napajanje predvajalniku.
Razširi datoteko SL.zip. Rabiš samo eno. Preimenuj SL.mo v custom-language-01.mo
Kopiraj custom-language-01.mo na USB ključek ali na trdi disk v korenski imenik - datoteko ne daš
v nobeno mapo.
Priklopi USB ključek ali disk na predvajalnik.
Priklopi napajanje predvajalniku. Počakaj, da se prikaže menu.
Pojdi na Settings - System setting - Language in izberi prvi azijski jezik - čudna kitajska
pisava.
Takrat bi se moral prikazati slovenski prevod.
USB ključ lahko odstraniš, vendar bo ob izklopu/vklopu napetosti predvajalnik prikazoval azijski
jezik. Jaz imam datoteko custom-language-01.mo stalno na trdem disku na katerem so filmi.
Poslovenjeno je vse, razen vremena in radija, katera prikazujeta azijski jezik. Kadar bo - če bo
SL.mo integrirana v sam WDLXTV firmware bo tudi to rešeno - takrat bi izbral slovenščino preko
webenda. Na žalost je integrirana SL.mo v Slovaškem in ne v Slovenskem jeziku. Jaz sem jih
opozoril na napako, vendar samo čakam.
Upam da ste zadovoljni s prevodom, če opazite napake ali pa imate boljše predloge mi sporočite.