Sign up here and you can log into the forum!

working movie addon

Discussion, features, plugins--everything about zoster's UMSP UPnP Media Server software

working movie addon   

Postby Robertango » Tue May 05, 2015 9:46 am

Hello guys
I've installed this rom on my wdtv live gen3
It works like a charm, incredible work, thank you.
Do you know any movie plugin with available content,?
Tried several with no luck, they work but there is no content. I could see only one video so far.
Thank you guys!
Robertango
n00b
 
Posts: 5
Joined: Sun May 03, 2015 6:38 pm

Re: working movie addon   

Postby KAD » Tue May 05, 2015 12:53 pm

I recommend to enable UMSP Census

it's not enabled by default, as it would collect usage statistics, and it's a new feature in gen3 firmware 0.1.6
but the benefit, once it's enabled, you'll also be able to see the usage statistics
so plugins with higher usage, are a good indicator, that they are functional and working
stats are even color coded, red, yellow, green :)
If you like my work please consider a Donation. Donate
Please read the appropriate documentation before posting questions! READ ME FAQ WIKI
PM's are for private matters. Post support questions to the appropriate forum, or they will be ignored.
User avatar
KAD
Global Moderator
 
Posts: 5103
Joined: Mon Apr 12, 2010 4:59 pm
Location: Seattle, WA USA

Re: working movie addon   

Postby Robertango » Tue May 05, 2015 5:06 pm

Thank you I will do that.
I've monitored my wan port and realize that on most of the source servers are streaming very very slow.
Contrary plugins like Apple trailers that can send 1080 without any issue.
Thank you I'll keep an eye on the stats.
Robertango
n00b
 
Posts: 5
Joined: Sun May 03, 2015 6:38 pm

Re: working movie addon   

Postby mad_ady » Tue May 05, 2015 8:05 pm

The feature has been renamed to UMSP_STATISTICS and you can find the toggle in Config Manager -> UMSP. You can view the results under Addon Manager -> UMSP
User avatar
mad_ady
Developer
 
Posts: 4522
Joined: Fri Nov 05, 2010 9:08 am
Location: Bucharest, Romania

Re: working movie addon   

Postby Robertango » Tue May 05, 2015 9:08 pm

Thank you, yes I realize that enabled it since the beginning, while checking the default setting.
Regards
Robertango
n00b
 
Posts: 5
Joined: Sun May 03, 2015 6:38 pm


Return to UMSP Media Server

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest