Sign up here and you can log into the forum!

No Media found -Message

Discussion, features, plugins--everything about zoster's UMSP UPnP Media Server software

No Media found -Message   

Postby jmd01 » Wed Oct 10, 2012 5:14 pm

I recently upgraded WDTV firmware to 1.05.04_B-WDLXTV-Plus-0.5.1.1 [flash] initial 2 days it work flaw lessly but now almost every content is flasing message "No Media content" found message.

None of folder inside --Indian Tv Channell->Serial Dunia has content available which was there till two days back--

I request the Author/developer of this plug-in to fix this or let me know if i can do it any thing to make the content available locally in my WDTV.

I thank you for the making all indian serial available in this plug-in which is really worth of updating to WDLXTV with out this i have to go back to original WDTV.
I can even donate to make this channel available for all ..

Thanks
jmd
jmd01
n00b
 
Posts: 11
Joined: Sun Oct 07, 2012 5:34 pm

Re: No Media found -Message   

Postby rkdutta » Sat Oct 13, 2012 10:04 am

Hi
Same problem here , But I noticed some channels working in BHeja fry forum. do check and update
rkdutta
n00b
 
Posts: 6
Joined: Wed Oct 12, 2011 8:12 am

Re: No Media found -Message   

Postby jmd01 » Thu Oct 18, 2012 9:03 pm

No Luck @rkdutt I am going back to Original WDTV firmware now
I was really excited to see the indian tv channel but disappointed with the issue .

The Device status in the webend shows - MEDIA_NOT_FOUND and that might be the issue --who know why the device status changed to this.
jmd01
n00b
 
Posts: 11
Joined: Sun Oct 07, 2012 5:34 pm

Re: No Media found -Message   

Postby mad_ady » Thu Oct 18, 2012 10:04 pm

There was a fix I uploaded yesterday for one of the indiantv channels. Reboot and try again.

The Media Not found message you see in the webend probably refers to the fact that you don't have a USB drive plugged in or you are not currently playing any content.
User avatar
mad_ady
Developer
 
Posts: 4562
Joined: Fri Nov 05, 2010 9:08 am
Location: Bucharest, Romania

Re: No Media found -Message   

Postby jmd01 » Thu Oct 18, 2012 11:11 pm

You are the best ....It now worked like a charm
Thank you so much for your time and make thing happen ...
jmd01
n00b
 
Posts: 11
Joined: Sun Oct 07, 2012 5:34 pm

Re: No Media found -Message   

Postby mad_ady » Fri Oct 19, 2012 12:56 am

Don't thank me - thank the person who actually fixed it (helloworld123). I just uploaded his fix.
User avatar
mad_ady
Developer
 
Posts: 4562
Joined: Fri Nov 05, 2010 9:08 am
Location: Bucharest, Romania

Re: No Media found -Message   

Postby rkdutta » Fri Oct 19, 2012 6:33 am

Thanks for the great work

helloworld123

and mad_ady for uploading the fix Indian channels are working now.
rkdutta
n00b
 
Posts: 6
Joined: Wed Oct 12, 2011 8:12 am


Return to UMSP Media Server

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron