Sign up here and you can log into the forum!

Dialy Podcasts problem

Discussion, features, plugins--everything about zoster's UMSP UPnP Media Server software

Re: Dialy Podcasts problem   

Postby PaulF » Mon May 09, 2011 8:30 am

Mopheus wrote:So no-one has any idea how to address my problem ? I was supposed to be an easy plug-in but it seems not to be working fine for most of the ppl here....
Please try my test program I mentioned above. If it fails, give me the errors and your XML file.
User avatar
PaulF
Developer
 
Posts: 427
Joined: Sat May 08, 2010 8:34 pm
Location: Oregon

Re: Dialy Podcasts problem   

Postby Mopheus » Mon May 09, 2011 1:06 pm

PaulF, this is my "http://192.168.0.10/umsp/plugins/daily-podcasts/DailyPodcastHTML.php" results:

Warning: DOMDocument::loadXML() [domdocument.loadxml]: Input is not proper UTF-8, indicate encoding ! Bytes: 0xB4 0x73 0x20 0x48 in Entity, line: 16 in /tmp/umsp-plugins/daily-podcasts/DailyPodcastMenu.php on line 58

Warning: DOMXPath::query() [domxpath.query]: Invalid expression in /tmp/umsp-plugins/daily-podcasts/DailyPodcastMenu.php on line 67

Warning: DOMXPath::query() [domxpath.query]: Invalid expression in /tmp/umsp-plugins/daily-podcasts/DailyPodcastMenu.php on line 67

Fatal error: Call to a member function item() on a non-object in /tmp/umsp-plugins/daily-podcasts/DailyPodcastMenu.php on line 67


Any ideas ? Do you need more info ?

Thanks for your help.
Mopheus
WDTVer
 
Posts: 30
Joined: Wed Apr 27, 2011 7:31 am

Re: Dialy Podcasts problem   

Postby PaulF » Mon May 09, 2011 11:57 pm

Mopheus wrote:PaulF, this is my "http://192.168.0.10/umsp/plugins/daily-podcasts/DailyPodcastHTML.php" results:
Warning: DOMDocument::loadXML() [domdocument.loadxml]: Input is not proper UTF-8, indicate encoding ! Bytes: 0xB4 0x73 0x20 0x48 in Entity, line: 16 in /tmp/umsp-plugins/daily-podcasts/DailyPodcastMenu.php on line 58
It looks like there is a bad character on line 16 of your XML file. Which could be a bug or your editor doesn't do UTF-8.

Do: grep PODCAST /conf/config

DAILY_PODCASTS_XML is your XML file. Look at line 16 of the XML file.

You might have to do: hexdump -C <your XML file> to see the 0xB4 0x73 0x20 0x48 characters.

Post the hexdump if it looks OK.
User avatar
PaulF
Developer
 
Posts: 427
Joined: Sat May 08, 2010 8:34 pm
Location: Oregon

Re: Dialy Podcasts problem   

Postby mad_ady » Tue May 10, 2011 12:08 am

... and to fix it, you should pass it through an XML validator http://www.xmlvalidation.com/ or a beautifier http://xmlbeautifier.com/default.aspx
User avatar
mad_ady
Developer
 
Posts: 4573
Joined: Fri Nov 05, 2010 9:08 am
Location: Bucharest, Romania

Re: Dialy Podcasts problem   

Postby Mopheus » Tue May 10, 2011 7:05 am

Actually I did validated my XML file before creating it, I just got 3 warnings but no errors.... maybe I checked something wrong. Will give it a re-try tonight and let you know.

Thanks for your help.
Mopheus
WDTVer
 
Posts: 30
Joined: Wed Apr 27, 2011 7:31 am

Re: Dialy Podcasts problem   

Postby PaulF » Tue May 10, 2011 10:51 am

mad_ady wrote:... and to fix it, you should pass it through an XML validator http://www.xmlvalidation.com/ or a beautifier http://xmlbeautifier.com/default.aspx
FYI The XML file is cached and beautified in conf file DAILY_PODCASTS_TMP. The default is /tmp/default_temp.xml if no conf variable.
User avatar
PaulF
Developer
 
Posts: 427
Joined: Sat May 08, 2010 8:34 pm
Location: Oregon

Re: Dialy Podcasts problem   

Postby RevDrew » Tue May 10, 2011 1:09 pm

wOw, that didn't work :shock:
Last edited by RevDrew on Tue May 10, 2011 1:12 pm, edited 1 time in total.
namaste
RevDrew™

WDTV with: 1.03.01_B-RAD.CC_WDLXTV-0.5.8.1 *wireless* DWA-140
WDTV Live: new, still in the box & unopened
2 X WDTV Live Plus with: 1.05.04_B_WDLXTV.COM_WDLXTV_PLUS-0.5.1.1: 1 wired, 1 *wireless* DWA-140

http://www.supernews.com/super-special/?i=ZxJfObJynPQ=
User avatar
RevDrew
Donor
 
Posts: 221
Joined: Mon Apr 12, 2010 5:12 pm
Location: Canada eh?

Re: Dialy Podcasts problem   

Postby RevDrew » Tue May 10, 2011 1:11 pm

mad_ady wrote:... and to fix it, you should pass it through an XML validator http://www.xmlvalidation.com/ or a beautifier http://xmlbeautifier.com/default.aspx



thank you for these, they would have been very helpful when I wrote my 400 + line xml for my daily podcasts! :lol:
I think they will greatly cut down on the rum and scotch consumption in the future when doing another one! :mrgreen:
namaste
RevDrew™

WDTV with: 1.03.01_B-RAD.CC_WDLXTV-0.5.8.1 *wireless* DWA-140
WDTV Live: new, still in the box & unopened
2 X WDTV Live Plus with: 1.05.04_B_WDLXTV.COM_WDLXTV_PLUS-0.5.1.1: 1 wired, 1 *wireless* DWA-140

http://www.supernews.com/super-special/?i=ZxJfObJynPQ=
User avatar
RevDrew
Donor
 
Posts: 221
Joined: Mon Apr 12, 2010 5:12 pm
Location: Canada eh?

Re: Dialy Podcasts problem   

Postby Mopheus » Tue May 10, 2011 1:37 pm

OHhhh Man !!!! It was an " ' " character !!!!!!!!!!!!! Thanks PaulF, you made my day.

Any idea where we could get good icon's to use ?

Thanks all.
Mopheus
WDTVer
 
Posts: 30
Joined: Wed Apr 27, 2011 7:31 am

Re: Dialy Podcasts problem   

Postby KAD » Tue May 10, 2011 1:42 pm

If you like my work please consider a Donation. Donate
Please read the appropriate documentation before posting questions! READ ME FAQ WIKI
PM's are for private matters. Post support questions to the appropriate forum, or they will be ignored.
User avatar
KAD
Global Moderator
 
Posts: 5103
Joined: Mon Apr 12, 2010 4:59 pm
Location: Seattle, WA USA

PreviousNext

Return to UMSP Media Server

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest