Page 9 of 10

Re: Plugin: MediaMark [internal] (WDLXTV 0.4.5.1+)

PostPosted: Thu Jun 02, 2011 8:22 am
by b-rad.cc
and its so nice that guy submitted a patch back saying what he did to fix it instead of just doing it for himself and contributing minimally else.

Re: Plugin: MediaMark [internal] (WDLXTV 0.4.5.1+)

PostPosted: Thu Jun 02, 2011 3:11 pm
by sifusanders
RavRob wrote:The only way mine got fixed is after loading 1.02.21 WDLXTV 0.4.7.3 with built in Mediamark, MediaNavigation and PsychoTHC Mod.

Once loading, MediaMark worked like a charm as did everything else.


got a link for that? thx.

Re: Plugin: MediaMark [internal] (WDLXTV 0.4.5.1+)

PostPosted: Thu Jun 02, 2011 6:52 pm
by RavRob
I couldn't find the post and I can't remember who repacked this. Kudos to whom ever. So I uploaded it here
http://www.megaupload.com/?d=JF5CN2UQ

Enjoy

Re: Plugin: MediaMark [internal] (WDLXTV 0.4.5.1+)

PostPosted: Fri Jun 03, 2011 2:29 am
by sifusanders
RavRob wrote:I couldn't find the post and I can't remember who repacked this. Kudos to whom ever. So I uploaded it here
http://www.megaupload.com/?d=JF5CN2UQ

Enjoy

thank you very much ;)

Re: Plugin: MediaMark [internal] (WDLXTV 0.4.5.1+)

PostPosted: Fri Jun 03, 2011 3:19 am
by RavRob
YW

Re: Plugin: MediaMark [internal] (WDLXTV 0.4.5.1+)

PostPosted: Fri Jun 03, 2011 4:29 am
by zmiki
I did the repack and as far as I remeber the problem was that media mark hash function didnt have the execute rights.
sorry for not posting this but mediamark is something I dont use much.
link to this firmware is http://forum.wdlxtv.com/viewtopic.php?f=31&t=4201
Didnt have much time lately, but i plan to repack the new release when publicly out
(I am using one packed from svn for myself)
with added WEC for MediaNavigation so you can choose dir for config, resume files and ability to create *.sublang file for choosen languages.

Re: Plugin: MediaMark [internal] (WDLXTV 0.4.5.1+)

PostPosted: Fri Jun 03, 2011 6:46 am
by RavRob
Tx zmiki for chiming....I have a terrible merory.

Re: Plugin: MediaMark [internal] (WDLXTV 0.4.5.1+)

PostPosted: Mon Jun 06, 2011 2:05 am
by recliq
I think i have to clear some things up here...

The bug described here (and which is present in 0.4.7.3 i think) is an xml bug which causes the mark not to display in std mode.
I think i fixed it after 0.4.7.3 release and the zmiki version most likely included a later version from svn.
If the moviehash binary was not executable the marks would not have worked at all (not just in std mode).
:ugeek:

Re: Plugin: MediaMark [internal] (WDLXTV 0.4.5.1+)

PostPosted: Fri Jul 08, 2011 11:23 pm
by virtualdj
Hi, I'm using MediaMark with the zmiki's all-integrated firmware. A few days ago something messed MediaMark (which was working correctly): now I can see old marks, I can delete old marks but I cannot make new marks anymore (both using the STOP button and viewing new files).

I've posted the details (with the log) here:
http://forum.wdlxtv.com/viewtopic.php?f=31&t=4201&p=38407#p38407

What can I do?
TIA

EDIT
Solved! See here.

Re: Plugin: MediaMark [internal] (WDLXTV 0.4.5.1+)

PostPosted: Fri Nov 04, 2011 4:50 am
by nathan_infinity
Does this work with 1.05.04_0.5.1.1-WDLXTV-Live.. I'm kinda confused. I activated a bunch of stuff on the webend, but nothing shows up on the device even after a powercycle..

any help anyone could give would help this Wdtv noob alot. :)
(ie: step by step to get it working if possible)

I used to have a plugin section on the last fw I had ( don't remember wich one, though I'm pretty sure it was PsychoTHC OSD Mod)

Thank in advance.