Sign up here and you can log into the forum!

Problem with WDTVExt menu icon [SOLVED]

General WDTVExt forum

Problem with WDTVExt menu icon [SOLVED]   

Postby simogere » Wed Mar 16, 2011 6:09 pm

Hi guys, I have a problem with the WDTVExt menu icon.

I've done those steps:

- pushed the "Reset to Defaul" button in the web fronted (wdlxtv config)
- pushed the "Save" button
- rebooted the wdtv

Now, the WDTVExt menu icon is disappeared!

I don't know where could be the problem.....

I need help, please. Thanks in advance, Simone.

(Firmware version: 1.02.21-WDLXTV-Live-0.4.5.3)
Last edited by simogere on Mon May 02, 2011 10:48 pm, edited 1 time in total.
User avatar
simogere
Donor
 
Posts: 153
Joined: Tue May 11, 2010 9:50 pm

Re: Problem with WDTVExt menu icon   

Postby simogere » Wed Mar 16, 2011 6:19 pm

I tried also to disable Pandora feature, but after the reboot, the the icon is still in the menu...

mmm....
User avatar
simogere
Donor
 
Posts: 153
Joined: Tue May 11, 2010 9:50 pm

Re: Problem with WDTVExt menu icon   

Postby simogere » Wed Mar 16, 2011 6:42 pm

Just downgraded to original 1.02.21 firmware and re-upgraded to 1.02.21-WDLXTV-Live-0.4.5.3, but nothing to do. Same problem(s).

Simone
User avatar
simogere
Donor
 
Posts: 153
Joined: Tue May 11, 2010 9:50 pm

Re: Problem with WDTVExt menu icon   

Postby b-rad.cc » Wed Mar 16, 2011 6:55 pm

Flashing the firmware does nothing to settings. Sounds like you need to turn WDTVEXT=ON, as it appears to be disabled.
PM's are for private matters only, please post public matters on the forum to help others who might have the same issue.
:mrgreen:
User avatar
b-rad.cc
WDLXTV Team
 
Posts: 3003
Joined: Sat Apr 03, 2010 9:35 am
Location: New York

Re: Problem with WDTVExt menu icon   

Postby simogere » Wed Mar 16, 2011 7:02 pm

b-rad.cc wrote:Flashing the firmware does nothing to settings. Sounds like you need to turn WDTVEXT=ON, as it appears to be disabled.


Hi b-rad, thanks for the answer. I tried to nano /conf/config

The value WDTVEXT is "ON"

Here my config file:

Code: Select all
DEVICE_NAME='WDTVLIVE-de1dc'
LAN_TYPE='d'
LAN_TYPE_WIRELESS='d'
IP2='192.168.1.4'
NETMASK2='255.255.255.0'
GATEWAY='0'
GATEWAY2='192.168.1.1'
SET_DNS_SRV='a'
LANDNS='192.168.1.1'
IP_WIRELESS='192.168.0.88'
NETMASK_WIRELESS='255.255.255.0'
GATEWAY_WIRELESS='192.168.0.1'
WIRELESS_MODE='i'
WIRELESS_SSID='WZR-AG300H_2.4G'
WIRELESS_ENCRYPT_TYPE='5'
WIRELESS_KEY=''
WIRELESS_FAVORITE_PROFILE_ID='-1'
WIRELESS_SSID_0=''
WIRELESS_ENCRYPT_TYPE_0='0'
WIRELESS_KEY_0=''
WIRELESS_SSID_1=''
WIRELESS_ENCRYPT_TYPE_1='0'
WIRELESS_KEY_1=''
WIRELESS_SSID_2=''
WIRELESS_ENCRYPT_TYPE_2='0'
WIRELESS_KEY_2=''
WIRELESS_SSID_3=''
WIRELESS_ENCRYPT_TYPE_3='0'
WIRELESS_KEY_3=''
WIRELESS_SSID_4=''
WIRELESS_ENCRYPT_TYPE_4='0'
WIRELESS_KEY_4=''
WIRELESS_SSID_5=''
WIRELESS_ENCRYPT_TYPE_5='0'
WIRELESS_KEY_5=''
DMA_SLIDESHOW='3'
DMA_ENABLE_SCREENSAVER='1'
DMA_SCREENSAVER='5'
DMA_VOLUME='100'
DMA_MEDIA_SERVER=''
DMA_MEDIA_SERVER_NAME=''
DMA_NAME='WDTVLIVE-de1dc'
virdev_int='eth0'
wlan_name=''
FILENAME='0'
FWUDCOND='1'
COMPONENT_OR_COMPOSITE='0'
AUDIO_5_1_OR_2_CHANNEL='0'
DMA_BROWSEMODE='1'
DMA_PHOTO_BROWSEMODE='0'
DMA_MUSIC_BROWSEMODE='0'
DMA_MOVIE_BROWSEMODE='0'
PRESET_URL_0=''
PRESET_URL_1=''
PRESET_URL_2=''
PRESET_URL_3=''
PRESET_URL_4=''
PRESET_URL_5=''
PRESET_URL_6=''
PRESET_URL_7=''
PRESET_URL_8=''
PRESET_URL_9=''
PRESET_MAP_0=''
PRESET_MAP_1=''
PRESET_MAP_2=''
PRESET_MAP_3=''
PRESET_MAP_4=''
PRESET_MAP_5=''
PRESET_MAP_6=''
PRESET_MAP_7=''
PRESET_MAP_8=''
PRESET_MAP_9=''
RUN_WIZARD='y'
MCX_AFFILIATED='n'
MCX_AUTO_STARTUP='n'
MCX_GREEN_BTN='y'
MCX_BOOT_FIRST='1'
PHOTO_FADE_INOUT='y'
MASS_PRODUCT='0'
CONFIG_BGM_PLAYMODE='1'
CONFIG_SCAN_MODE='8'
CONFIG_TV_SCAN='32'
CONFIG_DMA_ENABLE_PAL='0'
VIDEO_OUT='HDMI'
VIDEO_OUT_RESOLUTION='auto'
VIDEO_PIP='1'
EDID_TV_MODEL='SAM1883'
HDMI_DEEP_COLOR='0'
MODEL_NUMBER='150'
SLIDESHOW_SHUFFLE='0'
DMA_CONTENT_AGGREGATION='1'
PHOTO_SLIDESHOW_EFFECT='0'
CONFIG_PHOTO_PLAYMODE='1'
SUBTITLE_FONT_SIZE='40'
ADDITIONAL_ENCODING='ISO-8859-1'
SECURESOHO_ONLINE_SERVER_TYPE='0'
SECURESOHO_CURRENT_SERVER_TYPE='9216'
SHOW_FILESIZE_SETTING='0'
ENABLE_SAMBA_SHARE='0'
LOCALE='en'
TIMEZONE='PST8PDT'
DMA_ENABLE_STANDBY_MODE='0'
PICFIT='0'
ENABLE_AUTO_LOGIN='0'
CONFIG_VIDEO_PLAYMODE='1'
ENABLE_FADING_UI_EFFECT_SETTING='0'
VIDEO_INFO_BAR=''
NFSD='OFF'
NFSD_AUTO='OFF'
USBICONS='OFF'
SMBD_STANDBY='ON'
SMBD_AUTO='ON'
SMB_NOGUEST='OFF'
USB_POWER_OFF='0'
LIGHTTPD='ON'
NZBGET='OFF'
DELUGE='OFF'
RTORENT='OFF'
DELUGEWEBUI='ON'
MT-DAAPD='OFF'
NTP='OFF'
NTP_DELAY='0'
NET_MOUNTS_DELAY='5'
SSHD='ON'
TELNETD='ON'
FTPD='OFF'
ONLINEDELAYER='ON'
LISTNUM='10'
THUMBRESO='163x245'
GENTHUMBS='15'
DISABLE_ETHERNET_ON_STANDBY='NO'
YOUTUBE_SWITCHER='youtubeHD'
YOUTUBE_QUALITY='480P'
LIVE365_SWITCHER='shoutcast'
BACKGROUND_IMAGE='villa_bg.jpg'
CODEPAGE='cp437'
IOCHARSET='utf8'
UMSP='ON'
MSHEETMODE=''
VIDMSHEET='OFF'
GENMSHEET='OFF'
LISTMSHEET='OFF'
MSHEETDIR=''
PLUGIN_WEBDIRS='WDMon|/apps/wdmon/wdmon,mt-daapd|/usr/share/mt-daapd,nzbgetweb|/usr/share/nzbgetweb,rtorrent|/usr/share/rutorrent,umsp|/usr/share/umsp'
APACHE='ON'
AUTORES='OFF'
DEFAULT_ZOOM='0'
YOUTUBE_DEVICEID='AOuj_RoXeGKCNzfcudrrm-Y95XGmGMTFIjks1UVc_cJCaV1p2vSmZDRQ0RMTmXOSnrbnte4tPqazFfSzNbE53zP3ggNvT-larECbYD7vDInQo1sJK83xeJs'
YOUTUBE_DEVICEKEY='PLzxA6LDrB+0xEw5Mzzf9JqYRDOt5Kquq/QLsdBkrWY='
SAMBA_WORKGROUP='WORKGROUP'
LINKSHEETS='OFF'
FTPD_OPTIONS=''
TELNETPORT='23'
AUTORES_TV_MODES='1080p60|1080p50|1080p24|1080p23|1080i60|1080i50|720p60|720p50|576p50|576i50|480p60|480i60'
AUTORES_AUDIO_SELECT='0'
AUTORES_SUBTITLE_SELECT='0'
AUTORES_LANGUAGE='eng'
AUTORES_AUDIO_MODE_CHANGE='stereo|digital|nohdmi'
AUTORES_EXTENSIONS='avi|mkv|vob|wmv|mpeg|mpg|m2ts|mov|mp4|3gp|3g2|ts'
AUTORES_LED_OFF_ON_PLAY='1'
AUTORES_LED_ON_AFTER_PLAY='1'
AUTORES_MENU_VIDEO_MODE='1'
AUTORES_ADDITIONAL_MENU_MODES=''
FORCEHDMI='OFF'
SSHPORT='22'
SCREEN_SAVER_IMAGE='screen_saver.png'
IPUP='OFF'
NTPSERVER='pool.ntp.org'
PANDORA='OFF'
RTORRENT='OFF'
RTORRENT_DIR=''
SMB_RESOLVEORDER='bcast lmhosts wins host'
SAMBA_SERVER_PROTECTION_STATE='0'
SYSTEM_USERNAME=''
SYSTEM_PASSWORD=''
SMBSHARE_USERNAME=''
SMBSHARE_PASSWORD=''
SAMBA_PROTECTION_WITH_GUEST='0'
SMB_STANDBY='ON'
NFSD_AUTO_DEFAULT=''
EASYNEWS_USER=''
EASYNEWS_PASSWORD=''
EIRI='OFF'
MOVIESHEET_DEBUG='0'
RELOADER_DEBUG='0'
CDMANAGER_LEVEL='2'
WDLXTV_CENSUS='OFF'
DEFAULTSHEET=''
MOVIESHEET_HIDE_TITLE='OFF'
WDTVEXT='ON'
RELOADER_HIDE='NO'
WEBEND_SHOWFW='ON'
WEBEND_SHOWNOWPLAYING='ON'
WEBEND_SHOWDISKS='ON'
EYETV_IP=''
EYECONNECT_TOKEN=''
EYETV_SERVER_PORT_STREAM=''
EYETV_SERVER_PORT_CONTROLLER=''
PICASA_USERS_XML='-1'
PICASA_MAX_PHOTOS=''
PICASA_IMAGE_RESIZE='800'
PICASA_SHOW_EXIF='OFF'
PICASA_EXIF_OVERLAY_PCNT='70'
PICASA_EXIF_OVERLAY_POSN='E'
PICASA_EXIF_OVERLAY_SIZE='16'
PICASA_LEGACY_DISPLAY='OFF'
VDR_ADDRESS=''
VDR_PORT=''
GROOVESHARK_XML=''
MEGASHARE_AUTH=''
HOTFILE_AUTH=''
READER_ITEMS_XML=''
YOUTUBE_VIDEOS_PER_CHANNEL='30'
YOUTUBE_NEW_VIDEOS='300'
TWITTV_EXCLUDE_SHOWS='allOnNoExcludes'
REV3_INCLUDE_ARCHIVE='OFF'
REV3_EXCLUDE_SHOWS='allOnNoExludeRev3'
REV3_DAILY_SHOWS='ON'
DAILY_PODCASTS_XML=''
WDTV_SN='WNV194603342'
LIVE365_LAST_STATIONS='1283405LIVE365_LAST_STATIONS@disco I streamed by pop-stream.de - a SHOUTcast.com member station'
TOOLS_BGDIR='backgrounds'
TOOLS_SCRIPTDIR='scripts'
TOOLS_OSDDELAY='1.5'
TOOLS_DEBUG='0'
DREAMBOX_HOSTNAME=''
DREAMBOX_PROTECTED='OFF'
DREAMBOX_WEBACCOUNT=''
DREAMBOX_WEBPASSWORD=''
APPLETRAILERS_SORT='Alpha'
APPLETRAILERS_SHOWDATE='OFF'
DAILY_PODCASTS_TMP='/tmp/temp.xml'
FILMTRAILER_BASEURL='http://uk.filmtrailer.com/'
FILMTRAILER_MAXTRAILERS='100'
FILMTRAILER_ORDERBY='Title'
PROXY_LED='OFF'
PICASA_OVERLAY_CAPTION='OFF'
PICASA_CAPTION_COLOR='REV'
PICASA_EXIF_DISPLAY_ITEMS='all'
REV3_DEFAULT_RESOLUTION=''
REV3_SHOW_TODAY='OFF'
User avatar
simogere
Donor
 
Posts: 153
Joined: Tue May 11, 2010 9:50 pm

Re: Problem with WDTVExt menu icon   

Postby b-rad.cc » Wed Mar 16, 2011 7:06 pm

then try rm /conf/wdtvext-plugins from ssh/telnet
PM's are for private matters only, please post public matters on the forum to help others who might have the same issue.
:mrgreen:
User avatar
b-rad.cc
WDLXTV Team
 
Posts: 3003
Joined: Sat Apr 03, 2010 9:35 am
Location: New York

Re: Problem with WDTVExt menu icon   

Postby simogere » Wed Mar 16, 2011 7:18 pm

b-rad.cc wrote:then try rm /conf/wdtvext-plugins from ssh/telnet


Damn, now it works... Thanks for the tip!
But what was the problem? I can't understand...

As you can see in the config file, pandora feature is off. The icon is still in the Music sub-menu. Is it normal?

Thanks again..... Damn, I was going crazy....

Re-Damn! It's 4:17 AM!!!

:lol:
User avatar
simogere
Donor
 
Posts: 153
Joined: Tue May 11, 2010 9:50 pm

Re: Problem with WDTVExt menu icon   

Postby b-rad.cc » Wed Mar 16, 2011 8:17 pm

Thank you for reporting this bug in the detailed manner you did. It has been tracked down and issues pertaining to WDTVExt plugins & WEC reset have been found and fixed. In the nick of time too, as I'm just waiting for the Changelog to be reviewed by recliq and 0.4.7.0 goes live :ugeek:
PM's are for private matters only, please post public matters on the forum to help others who might have the same issue.
:mrgreen:
User avatar
b-rad.cc
WDLXTV Team
 
Posts: 3003
Joined: Sat Apr 03, 2010 9:35 am
Location: New York

Re: Problem with WDTVExt menu icon   

Postby creed » Thu Mar 31, 2011 5:34 am

Hello
I have the same problem as simogere, but I don't know how to fix it :? I saw I have to try
then try rm /conf/wdtvext-plugins from ssh/telnet
but I don't know what to do?

PLease help
Bye
User avatar
creed
n00b
 
Posts: 2
Joined: Thu Mar 31, 2011 5:32 am

Re: Problem with WDTVExt menu icon   

Postby KAD » Thu Mar 31, 2011 7:59 am

If you like my work please consider a Donation. Donate
Please read the appropriate documentation before posting questions! READ ME FAQ WIKI
PM's are for private matters. Post support questions to the appropriate forum, or they will be ignored.
User avatar
KAD
Global Moderator
 
Posts: 5103
Joined: Mon Apr 12, 2010 4:59 pm
Location: Seattle, WA USA

Next

Return to WDTVExt discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron