Sign up here and you can log into the forum!

0.4.1.9-6 - Youtube "No Content" Bug

the place for WDLXTV-Live bugs

0.4.1.9-6 - Youtube "No Content" Bug   

Postby QuickSurfer » Tue Apr 20, 2010 4:35 pm

I have seen this bug mentioned a few places but I have never seen a confirmed fix for it. I have tried going back to official firmware (1.01.00) and resetting to factory defaults which gets youtube working fine. However as soon as I flash to WDLXTV youtube is back to its same old tricks. This problem first appeared to me after the update to the youtube api (cant remember which firmware version specifically). I am hoping I fix this little annoyance once and for all with some help.
QuickSurfer
WDTVer
 
Posts: 40
Joined: Tue Apr 20, 2010 4:30 pm

Re: 0.4.1.9-6 - Youtube "No Content" Bug   

Postby b-rad.cc » Tue Apr 20, 2010 5:01 pm

the 'official' fix for this problem is this:

load official WD fw
execute a factory reset from inside official FW
go into youtube and watch something to verify it works
let box sit for 30s after verifying
power cycle

you can use this to do the reset with this, its a root.bin of the official fw:

http://rapidshare.com/files/364870908/wdtvlive_1.02.19_root.bin.zip

simply unzip root.bin to a flash device and un & re plug in your wdtv live with the device as the only thing connected. It *should* load into the official fw, where you can then reset & so forth.
PM's are for private matters only, please post public matters on the forum to help others who might have the same issue.
:mrgreen:
User avatar
b-rad.cc
WDLXTV Team
 
Posts: 3003
Joined: Sat Apr 03, 2010 9:35 am
Location: New York

Re: 0.4.1.9-6 - Youtube "No Content" Bug   

Postby QuickSurfer » Tue Apr 20, 2010 6:18 pm

Using a usb stick with just root.bin on it still causes WDLXTV to boot. Any alternatives?
QuickSurfer
WDTVer
 
Posts: 40
Joined: Tue Apr 20, 2010 4:30 pm

Re: 0.4.1.9-6 - Youtube "No Content" Bug   

Postby b-rad.cc » Tue Apr 20, 2010 6:22 pm

flash official 1.02.21, perform steps, then upgrade to wdlxtv-live.

if you ssh in and do this you'll bypass the youtube api and the keys won't be an issue:
Code: Select all
config_tool -c LIGHTTPD=ON
config_tool -c YOUTUBE_SWITCHER=youtubeHD
config_tool -s


then you don't have to reflash anything.
PM's are for private matters only, please post public matters on the forum to help others who might have the same issue.
:mrgreen:
User avatar
b-rad.cc
WDLXTV Team
 
Posts: 3003
Joined: Sat Apr 03, 2010 9:35 am
Location: New York

Re: 0.4.1.9-6 - Youtube "No Content" Bug   

Postby QuickSurfer » Tue Apr 20, 2010 7:16 pm

Awesome

Thanks a lot for the help.
QuickSurfer
WDTVer
 
Posts: 40
Joined: Tue Apr 20, 2010 4:30 pm

Re: 0.4.1.9-6 - Youtube "No Content" Bug   

Postby zlatko » Sun Apr 25, 2010 7:49 am

I run aforementioned commands(config_tool -c LIGHTTPD=ON, config_tool -c YOUTUBE_SWITCHER=youtubeHD, config_tool -s), but still get "No content" message. Am I missing something here? Any other steps?
zlatko
n00b
 
Posts: 6
Joined: Thu Apr 22, 2010 4:12 pm

Re: 0.4.1.9-6 - Youtube "No Content" Bug   

Postby b-rad.cc » Sun Apr 25, 2010 7:52 am

well if lighty was disabled to start with then you'll definitely have to start it too ;)

Code: Select all
/etc/init.d/S65lighttpd start


oh, and are you still on 0.4.1.9-9 or are you at 0.4.2.0?
PM's are for private matters only, please post public matters on the forum to help others who might have the same issue.
:mrgreen:
User avatar
b-rad.cc
WDLXTV Team
 
Posts: 3003
Joined: Sat Apr 03, 2010 9:35 am
Location: New York

Re: 0.4.1.9-6 - Youtube "No Content" Bug   

Postby zlatko » Sun Apr 25, 2010 9:35 am

lighttpd is started - I am using Deluge web-ui, so definitely working. And I am on 0.4.2.0.
zlatko
n00b
 
Posts: 6
Joined: Thu Apr 22, 2010 4:12 pm

Re: 0.4.1.9-6 - Youtube "No Content" Bug   

Postby b-rad.cc » Sun Apr 25, 2010 9:51 am

deluge-webui is actually its own built in webserver ;) but I imagine you are navigating there from the webend index page--so lighty is on. :)

i've just gone through a youtubeHD click tour, started searching just HD chose asteroid impact HD, then HD related result when finished, and HD related result when that was finished---everything is fine for me, so its working alright.

why don't you paste the bug report produced by the webend?
PM's are for private matters only, please post public matters on the forum to help others who might have the same issue.
:mrgreen:
User avatar
b-rad.cc
WDLXTV Team
 
Posts: 3003
Joined: Sat Apr 03, 2010 9:35 am
Location: New York

Re: 0.4.1.9-6 - Youtube "No Content" Bug   

Postby zlatko » Sun Apr 25, 2010 10:16 am

Nope, I am not using webend index. I go directly to port 8112 on wdtv IP. But I see lighttpd in process list:
# ps|grep ligh
1538 root 11488 S /usr/sbin/lighttpd -f /etc/lighttpd/lighttpd.conf

But in any case tried - webend works. Below is bug report from it.

Code: Select all
Apr 25 16:46:52 WDTVLIVE user.notice WebPlugin: add mt-daapd, create link and starter-icon, with icon disappear function
Apr 25 16:46:52 WDTVLIVE user.notice WebPlugin: add daemon status and start/stop option for mt-daapd in builtin section
Apr 25 16:46:52 WDTVLIVE user.notice WebPlugin: add deluge, create link and starter-icon, with icon disappear function
Apr 25 16:46:52 WDTVLIVE user.notice WebPlugin: add daemon status and start/stop option for deluge in builtin section
Apr 25 16:46:52 WDTVLIVE user.notice WebPlugin: add umsp, create link and starter-icon, with icon disappear function
Apr 25 16:46:52 WDTVLIVE user.notice WebPlugin: add daemon status and start/stop option for umsp in builtin section
Apr 25 16:46:53 WDTVLIVE user.notice WebPlugin: add system daemon status and start/stop option for FTP Server
Apr 25 16:46:53 WDTVLIVE user.notice WebPlugin: add system daemon status and start/stop option for Samba Server
Apr 25 16:46:53 WDTVLIVE user.notice WebPlugin: add system daemon status and start/stop option for SSH Daemon
Apr 25 16:46:53 WDTVLIVE user.notice WebPlugin: add system daemon status and start/stop option for Telnet Daemon
Apr 25 16:46:53 WDTVLIVE user.notice WebPlugin: add system daemon status and start/stop option for NFS Server
Apr 25 16:46:55 WDTVLIVE user.notice wdlxtv.watch: Switching to 120x180 thumb view
Apr 25 16:46:55 WDTVLIVE user.notice wdlxtv.watch: Switching to default 10 music/photo thumb view
Apr 25 16:46:55 WDTVLIVE user.notice wdlxtv.watch: Switching to 8 item list view
Apr 25 16:46:57 WDTVLIVE user.notice WebPlugin: add mt-daapd, create link and starter-icon, with icon disappear function
Apr 25 16:46:57 WDTVLIVE user.notice WebPlugin: add daemon status and start/stop option for mt-daapd in builtin section
Apr 25 16:46:57 WDTVLIVE user.notice wdlxtv.watch: Samba exports reloaded
Apr 25 16:46:57 WDTVLIVE user.notice wdlxtv.watch: Switching YouTube to youtubeHD
Apr 25 16:46:57 WDTVLIVE user.notice WebPlugin: add deluge, create link and starter-icon, with icon disappear function
Apr 25 16:46:57 WDTVLIVE user.notice WebPlugin: add daemon status and start/stop option for deluge in builtin section
Apr 25 16:46:57 WDTVLIVE user.notice WebPlugin: add umsp, create link and starter-icon, with icon disappear function
Apr 25 16:46:57 WDTVLIVE user.notice WebPlugin: add daemon status and start/stop option for umsp in builtin section
Apr 25 16:47:05 WDTVLIVE user.notice wdlxtv.watch: Samba exports reloaded
Apr 25 16:47:09 WDTVLIVE user.notice WebPlugin: add mt-daapd, create link and starter-icon, with icon disappear function
Apr 25 16:47:09 WDTVLIVE user.notice WebPlugin: add daemon status and start/stop option for mt-daapd in builtin section
Apr 25 16:47:09 WDTVLIVE user.notice WebPlugin: add deluge, create link and starter-icon, with icon disappear function
Apr 25 16:47:09 WDTVLIVE user.notice WebPlugin: add daemon status and start/stop option for deluge in builtin section
Apr 25 16:47:09 WDTVLIVE user.notice WebPlugin: add umsp, create link and starter-icon, with icon disappear function
Apr 25 16:47:09 WDTVLIVE user.notice WebPlugin: add daemon status and start/stop option for umsp in builtin section
Apr 25 16:47:10 WDTVLIVE user.notice mount.watch: Unmounting official device /tmp/media/usb/Elements
Apr 25 16:47:13 WDTVLIVE user.notice WebPlugin: add mt-daapd, create link and starter-icon, with icon disappear function
Apr 25 16:47:13 WDTVLIVE user.notice WebPlugin: add daemon status and start/stop option for mt-daapd in builtin section
Apr 25 16:47:13 WDTVLIVE user.notice WebPlugin: add deluge, create link and starter-icon, with icon disappear function
Apr 25 16:47:14 WDTVLIVE user.notice WebPlugin: add daemon status and start/stop option for deluge in builtin section
Apr 25 16:47:14 WDTVLIVE user.notice WebPlugin: add umsp, create link and starter-icon, with icon disappear function
Apr 25 16:47:14 WDTVLIVE user.notice WebPlugin: add daemon status and start/stop option for umsp in builtin section
Apr 25 17:52:55 WDTVLIVE user.notice run_samba: "run_samba force-stop" to really stop Samba services
Apr 25 17:52:55 WDTVLIVE user.notice run_samba: "config_tool -c SMB_STANDBY=OFF" to disable Samba on standby


And thank you for your time b-rad!

PS. To be honest I didn't know that there is such a nice web front end ;-) I always use ssh, so I just noticed it.
zlatko
n00b
 
Posts: 6
Joined: Thu Apr 22, 2010 4:12 pm

Next

Return to Bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest