Sign up here and you can log into the forum!

ThumbGen.exe - Application Error

Support forum for the great ThumbGen software

ThumbGen.exe - Application Error   

Postby zride91 » Mon Dec 15, 2014 7:01 pm

I had to reinstall my OS. I thought I made a copy of the Thumbgen.exe, but look like I ended up missing it. I found the latest 1.3.9.2 version on Codeplex https://thumbgen.codeplex.com/releases/view/113854 When I try to run the .exe, I get an application Error saying The application failed to initialize properly (0xc0000135). Click on OK to terminate the application.

I do not remember which build of ThumbGen I had before, but I never had any problems with it. It has been a few years since I downloaded the last version.

I am running Windows XP SP3, which is the same OS I was running before.

Any suggestions? I don't remember anything special that needed to be dun to run the program before.

Thanks.
zride91
Donor
 
Posts: 17
Joined: Fri Sep 24, 2010 4:41 pm

Re: ThumbGen.exe - Application Error   

Postby zride91 » Mon Dec 15, 2014 7:45 pm

I just saw that .NET 3.5 SP1 is a requirement, and I did not have it in my fresh OS install. I downloaded .NET 3.5 and it got me further with another error. I realized I had only installed .NET 3.5, not SP1. I am downloading SP1 now, this should take care of things. Dang Prerequisites got me.
zride91
Donor
 
Posts: 17
Joined: Fri Sep 24, 2010 4:41 pm


Return to ThumbGen

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron