Page 21 of 22

Re: 1.01.30-EXT3_Liverpool_Plus-0.1.4

PostPosted: Wed Sep 16, 2015 10:14 am
by ZeeRuX
I try xmount but its doesnt seems to work. I have tried both usb and /conf with net.mounts

xmount "//192.168.0.199/fridas" "Fridas" cifs
xmount "//192.168.0.199/Mvidz" "Musikvideos" cifs
xmount "//192.168.0.199/inspelat-blandat" "Inspelat" cifs
xmount "//192.168.0.199/film-xvid" "Filmer/Xvid" cifs
xmount "//192.168.0.199/film-nya" "Filmer/Nya" cifs
xmount "//192.168.0.199/barn" "Barn" cifs
xmount "//192.168.0.199/film-dvd-arkiv" ".media1" cifs
xmount "//192.168.0.199/film-hd-3tb" ".media2" cifs
xmount "//192.168.0.199/film-hd-6tb" ".media3" cifs
xmount ".media1:.media2:.media3:Barn/Filmer" "Filmer/Arkivet" unionfs
xmount "//192.168.0.199/serier" ".media4" cifs
xmount ".media4:Barn/Serier" "Serier" unionfs

Re: 1.01.30-EXT3_Liverpool_Plus-0.1.4

PostPosted: Fri Sep 18, 2015 5:50 pm
by KAD
did you solve this xmount issue?

have you tried running xmount manually to see what happens?
what does the mount table say?
how about the output of smbclient?

Re: 1.01.30-EXT3_Liverpool_Plus-0.1.4

PostPosted: Fri Sep 18, 2015 9:31 pm
by ZeeRuX
sorry, but I returned the player to the store.. actually I thought it was Gen 3 when I bought it =)
I tried both xmount through ftp and smb but I dont know how to check logs so I dont know what is wrong
But I wasnt able to get it to work, it works though on my Live Gen 2

Re: 1.01.30-EXT3_Liverpool_Plus-0.1.4

PostPosted: Sun Oct 04, 2015 8:03 am
by swenson5
Hi Guys

Haven't been around here for a little while, I was wondering if there has been any sort of upgrade to the 1.01.30-EXT3_Liverpool_Plus-0.1.4 to do something similar to what the WD TV most resent firmware upgrade in the select content source it gives you an option called my media library which allows you to look at multiple media servers.

On a side note, as we are running this custom firmware using the Goodbye Black Mamba theme, we have noticed that we have had to restart our WD player pretty much every time we want to watch a movie in our theatre room, even though we turn off our WD player after each use. It gets really glitchy, and slow if we do not do this.
Not sure if there is anything we can do to correct this problem?


Thanks Jen

Re: 1.01.30-EXT3_Liverpool_Plus-0.1.4

PostPosted: Sun Oct 04, 2015 9:36 am
by azzi
Could you give me some instruction to use Goodbye Black Mamba theme?

I use it, but the text is invisible. I cannot see the name of my folders.

Which files do you have when you use thumbgen?

Re: 1.01.30-EXT3_Liverpool_Plus-0.1.4

PostPosted: Mon Oct 05, 2015 6:59 pm
by swenson5
Most of the help and information that I got from goodbye black mamba theme was on the actual theme thread here is the link:

http://community.wd.com/t5/WD-TV-Themes/Theme-GoodBye-Black-Mamba-LinkSheet-Updated-Dec-14th/td-p/510386

I would read through those posts and see if you can find answers.

When you say your text invisible... what do you mean?

We used the black mamba theme in thumbgen and it creates a movie sheet and a jpg.

Re: 1.01.30-EXT3_Liverpool_Plus-0.1.4

PostPosted: Tue Oct 06, 2015 5:54 pm
by JoeySmyth
They probably mean that in "Gallery View" there is no name of the folder displaying

that's because rv_gallery_browse_page.xml does not have the code <text text="@@browse_text" to display the folder/file name

so, if you don't create a Linksheet/Moviesheet .... then you won't have a clue what folder you're viewing (unless you have a folder.jpg image in the folder)

Re: 1.01.30-EXT3_Liverpool_Plus-0.1.4

PostPosted: Wed Oct 07, 2015 10:09 am
by azzi

Re: 1.01.30-EXT3_Liverpool_Plus-0.1.4

PostPosted: Thu Oct 08, 2015 4:49 am
by JoeySmyth
2 things ...

(1) your little thumbnails ... when i click on them, they just go to the postimage.org upload page

maybe try just posting the postimage.org "Direct Link"

eg. http://s11.postimg.org/hvesqqlcz/tv_philips_lcd_2.jpg

or "Thumbnail for Forums (1)" (just copy and paste it here)

Image

(2) looking at the 2nd tiny thumbnail ... it looks like the files/folders are at the top of the screen, when they should be at the bottom
but it's difficult to tell.

re-download / re-install the theme / re-read the provided instruction manual

Re: 1.01.30-EXT3_Liverpool_Plus-0.1.4

PostPosted: Thu Oct 08, 2015 5:06 am
by azzi
Example
My folder is IL SIGNORE DEGLI ANELLI and inside I have 3 mkv files

Thumbgen creates two jpg
Outside folder IL SIGNORE DEGLI ANELLI
Image

Inside folder IL SIGNORE DEGLI ANELLI
Image

This is what I see.

Image

Image

Image