Sign up here and you can log into the forum!

Can't start NZBGET

This is the place to ask for how to use software that is (or isn't) included in the various wdlxtv flavours. Questions about software such as rtorrent, NZBGet, sshfs, curlftpfs, ssh, telnet, etc.

Can't start NZBGET   

Postby BadMF » Sun Mar 22, 2015 1:11 am

I'm running 2.02.32-WDLXTV_Gen3-0.1.6 on my WD TV Live gen.3, and want to use nzbgetweb. But I have tried several times, and it just wont start. I have also tried "start on reboot" but it doesn't work either.
Here is the bugreport:


2.02.32-WDLXTV_Gen3-0.1.6
Code: Select all
Linux WDTVLive 2.6.35.9-22-sigma #3 PREEMPT Mon Aug 4 15:42:11 CST 2014 mips GNU/Linux
Mar 21 15:50:41 (none) mount-apps: Found umspReorder.app.bin
Mar 21 15:50:42 (none) wdlxtv.watch: wdlxtv.watch starting ....
Mar 21 15:50:42 (none) power.monitor: status: ON
Mar 21 15:50:43 (none) run-it: Starting init.d Script /tmp/init.d/S01reset
Mar 21 15:50:43 (none) run-it: Starting init.d Script /tmp/init.d/S02custom-options
Mar 21 15:50:43 (none) run-it: Starting init.d Script /tmp/init.d/S03klogd
Mar 21 15:50:44 (none) run-it: Starting init.d Script /tmp/init.d/S05sudo
Mar 21 15:50:44 (none) run-it: Starting init.d Script /tmp/init.d/S05swap
Mar 21 15:50:44 (none) S05swap: Swap file not found
Mar 21 15:50:44 (none) run-it: Starting init.d Script /tmp/init.d/S10portmap
Mar 21 15:50:45 (none) run-it: Starting init.d Script /tmp/init.d/S10theme
Mar 21 15:50:51 (none) S10theme: .theme does not exist
Mar 21 15:50:51 (none) S10theme: /usrdata/.wd_tv/theme/WDLXTV-Homebrewer not empty
Mar 21 15:50:53 (none) S10theme: LINKSHEETS is not ON
Mar 21 15:50:53 (none) run-it: Starting init.d Script /tmp/init.d/S11dropbear
Mar 21 15:50:53 (none) S11dropbear: Starting dropbear SSH server...
Mar 21 15:50:53 (none) run-it: Starting init.d Script /tmp/init.d/S20passwords
Mar 21 15:50:54 (none) S20passwords: Passwords symlinked to /conf
Mar 21 15:50:54 (none) run-it: Starting init.d Script /tmp/init.d/S64umsp
Mar 21 15:50:54 (none) S64umsp: starting UMSP
Mar 21 15:50:55 (none) run-it: Starting init.d Script /tmp/init.d/S75telnetd
Mar 21 15:50:55 (none) S75telnetd: telnetd started
Mar 21 15:50:55 (none) run-it: Starting init.d Script /tmp/init.d/S85umsp-plugins
Mar 21 15:50:55 (none) S85umsp-plugins: Try to download UMSP plugins
Mar 21 15:51:12 (none) power.monitor: status: ON
Mar 21 15:51:23 (none) power.monitor: status: ON
Mar 21 15:51:46 (none) run-it: Starting init.d Script /tmp/init.d/S90net.mounts
Mar 21 15:51:46 (none) run-it: Starting init.d Script /tmp/init.d/S90nfs-exports
Mar 21 15:51:46 (none) run-it: Starting init.d Script /tmp/init.d/S91webend
Mar 21 15:51:46 (none) umsp-plugman-web: gen: copying base plugins  [ OK ]
Mar 21 15:51:46 (none) umsp-plugman-web: gen: downloading UMSP plugins...
Mar 21 15:51:47 (none) load.web_managed_daemons: add system daemon status and start/stop option for FTP Server
Mar 21 15:51:47 (none) load.web_managed_daemons: add system daemon status and start/stop option for Samba Server
Mar 21 15:51:47 (none) load.web_managed_daemons: add system daemon status and start/stop option for SSH Daemon
Mar 21 15:51:47 (none) load.web_managed_daemons: add system daemon status and start/stop option for Telnet Daemon
Mar 21 15:51:47 (none) load.web_managed_daemons: add system daemon status and start/stop option for VideoScreensaver
Mar 21 15:51:48 (none) load.web_managed_daemons: add system daemon status and start/stop option for UMSP
Mar 21 15:51:48 (none) umsp-plugman-web: get: downloading iptvsmp from Main [ OK ]
Mar 21 15:51:56 (none) umsp-plugman-web: get: downloading hosters from Main [ OK ]
Mar 21 15:51:57 (none) S91webend: WDWEBEND IP does not exist
Mar 21 15:51:57 (none) umsp-plugman-web: get: downloading ardmediathek from Main [ OK ]
Mar 21 15:51:58 (none) load.webplugin: add transmission, create link and starter-icon, with icon disappear function
Mar 21 15:51:58 (none) load.webplugin: add daemon status and start/stop option for transmission in builtin section
Mar 21 15:51:58 (none) load.webplugin: minidlna: Not all parameter set to be an Web App
Mar 21 15:51:58 (none) /usr/bin/load.webplugin: minidlna isn't a web application not starter-icon and link will be created
Mar 21 15:51:58 (none) umsp-plugman-web: get: downloading webtv from Main [ OK ]
Mar 21 15:51:58 (none) load.webplugin: add daemon status and start/stop option for minidlna in builtin section
Mar 21 15:51:59 (none) load.webplugin: add umspReorder, create link and starter-icon
Mar 21 15:52:00 (none) load.webplugin: add nzbgetweb, create link and starter-icon, with icon disappear function
Mar 21 15:52:00 (none) load.webplugin: add daemon status and start/stop option for nzbgetweb in builtin section
Mar 21 15:52:01 (none) umsp-plugman-web: get: downloading exmefs from Main [ OK ]
Mar 21 15:52:01 (none) load.webplugin: add umsp, create link and starter-icon
Mar 21 15:52:02 (none) load.webplugin: add wd-webend, create link and starter-icon
Mar 21 15:52:02 (none) run-it: Starting init.d Script /tmp/init.d/S94nfsserver
Mar 21 15:52:02 (none) run-it: Starting init.d Script /tmp/init.d/S96minidlna
Mar 21 15:52:04 (none) load.webplugin: add transmission, create link and starter-icon, with icon disappear function
Mar 21 15:52:04 (none) load.webplugin: add daemon status and start/stop option for transmission in builtin section
Mar 21 15:52:04 (none) load.webplugin: add umspReorder, create link and starter-icon
Mar 21 15:52:05 (none) load.webplugin: add nzbgetweb, create link and starter-icon, with icon disappear function
Mar 21 15:52:05 (none) load.webplugin: add daemon status and start/stop option for nzbgetweb in builtin section
Mar 21 15:52:05 (none) load.webplugin: add umsp, create link and starter-icon
Mar 21 15:52:05 (none) load.webplugin: add wd-webend, create link and starter-icon
Mar 21 15:52:06 (none) load.webplugin: minidlna: Not all parameter set to be an Web App
Mar 21 15:52:06 (none) /usr/bin/load.webplugin: minidlna isn't a web application not starter-icon and link will be created
Mar 21 15:52:06 (none) load.webplugin: add daemon status and start/stop option for minidlna in builtin section
Mar 21 15:52:06 (none) run-it: Starting init.d Script /tmp/init.d/S96nzbget
Mar 21 15:52:08 (none) S96nzbget: Starting NZBGet...
Mar 21 15:58:09 (none) S96nzbget: start failed!
Mar 21 15:58:09 (none) run-it: Starting init.d Script /tmp/init.d/S98proftpd
Mar 21 15:58:09 (none) S98proftpd: proftpd started
Mar 21 15:58:09 (none) run-it: Starting init.d Script /tmp/init.d/S99start-screensaver
Mar 21 15:58:09 (none) run-it: Starting init.d Script /tmp/init.d/S99transmission
Mar 21 15:58:09 (none) S99transmission: TRANSMISSION is disabled. Set TRANSMISSION=ON or use forcestart.
Mar 21 15:58:09 (none) run-it: Starting init.d Script /tmp/init.d/S99umspReorder
Mar 21 15:58:10 (none) load.webplugin: add transmission, create link and starter-icon, with icon disappear function
Mar 21 15:58:10 (none) load.webplugin: add daemon status and start/stop option for transmission in builtin section
Mar 21 15:58:11 (none) load.webplugin: add umsp, create link and starter-icon
Mar 21 15:58:11 (none) load.webplugin: add wd-webend, create link and starter-icon
Mar 21 15:58:11 (none) load.webplugin: minidlna: Not all parameter set to be an Web App
Mar 21 15:58:11 (none) /usr/bin/load.webplugin: minidlna isn't a web application not starter-icon and link will be created
Mar 21 15:58:11 (none) load.webplugin: add daemon status and start/stop option for minidlna in builtin section
Mar 21 15:58:11 (none) load.webplugin: add nzbgetweb, create link and starter-icon, with icon disappear function
Mar 21 15:58:11 (none) load.webplugin: add daemon status and start/stop option for nzbgetweb in builtin section
Mar 21 15:58:11 (none) load.webplugin: add umspReorder, create link and starter-icon
Mar 21 15:59:24 (none) power.monitor: status: OFF


Hope someone can help me further.

Regards from Denmark
Last edited by recliq on Sun Mar 22, 2015 5:51 am, edited 1 time in total.
Reason: added code tags
BadMF
n00b
 
Posts: 16
Joined: Fri Jan 02, 2015 1:21 am

Re: Can't start NZBGET   

Postby KAD » Sun Mar 22, 2015 4:46 pm

last I looked at nzbget it would successfully start - but I don't actually have a way of testing it

in your case it doesn't start, I'll try and check, if it still starts on my device

but in the mean time
why did I add nzbget, because it exist in official firmware

have you tried using nzbget from the official webend - does it work?
If you like my work please consider a Donation. Donate
Please read the appropriate documentation before posting questions! READ ME FAQ WIKI
PM's are for private matters. Post support questions to the appropriate forum, or they will be ignored.
User avatar
KAD
Global Moderator
 
Posts: 5103
Joined: Mon Apr 12, 2010 4:59 pm
Location: Seattle, WA USA

Re: Can't start NZBGET   

Postby KAD » Sun Mar 22, 2015 7:23 pm

fix for nzbget web

svn commit 58
Log message:
add missing libs / fix nzbget
Code: Select all
/trunk/usr/local/lib/libgsigc-2.0.so          
/trunk/usr/local/lib/libgsigc-2.0.so.0          
/trunk/usr/local/lib/libpar2.so          
/trunk/usr/local/lib/libpar2.so.0          
/trunk/usr/local/lib/libpar2.so.0.0.1          
/trunk/usr/local/lib/libsigc-2.0.so.0.0.0


until next firmware version
please do this to fix

log into telnet and copy past these cmd's 1 by 1
Code: Select all
cd /usr/local/lib
svn --trust-server-cert --non-interactive export https://svn.wdlxtv.com/svn/2.02.32-wdlxtv-gen3/trunk/usr/local/lib/libpar2.so.0.0.1
svn --trust-server-cert --non-interactive export https://svn.wdlxtv.com/svn/2.02.32-wdlxtv-gen3/trunk/usr/local/lib/libpar2.so.0
svn --trust-server-cert --non-interactive export https://svn.wdlxtv.com/svn/2.02.32-wdlxtv-gen3/trunk/usr/local/lib/libpar2.so
svn --trust-server-cert --non-interactive export https://svn.wdlxtv.com/svn/2.02.32-wdlxtv-gen3/trunk/usr/local/lib/libsigc-2.0.so.0.0.0
svn --trust-server-cert --non-interactive export https://svn.wdlxtv.com/svn/2.02.32-wdlxtv-gen3/trunk/usr/local/lib/libgsigc-2.0.so.0
svn --trust-server-cert --non-interactive export https://svn.wdlxtv.com/svn/2.02.32-wdlxtv-gen3/trunk/usr/local/lib/libgsigc-2.0.so
cd /usr/lib
svn --trust-server-cert --non-interactive export https://svn.wdlxtv.com/svn/2.02.32-wdlxtv-gen3/trunk/usr/lib/libpar2.so.0


these cmd's are only needed once
now nzbget will start
If you like my work please consider a Donation. Donate
Please read the appropriate documentation before posting questions! READ ME FAQ WIKI
PM's are for private matters. Post support questions to the appropriate forum, or they will be ignored.
User avatar
KAD
Global Moderator
 
Posts: 5103
Joined: Mon Apr 12, 2010 4:59 pm
Location: Seattle, WA USA

Re: Can't start NZBGET   

Postby BadMF » Mon Mar 23, 2015 12:49 am

Thank you for your help. I have just tried your suggestions, but with no luck. And then I got a bright moment :roll: : what if my antivirus settings were to strong. I then disabled them for a moment, and see, now it's working fine :D

Regards from Denmark
BadMF
n00b
 
Posts: 16
Joined: Fri Jan 02, 2015 1:21 am

Re: Can't start NZBGET   

Postby BadMF » Mon Mar 23, 2015 2:47 am

And just a quick question. I have been trying to set up NZBGET configuration, and by mistake written some wrong numbers in the "serverIP, serverport ". Could you please tell me the default values.

Kind regards
BadMF
BadMF
n00b
 
Posts: 16
Joined: Fri Jan 02, 2015 1:21 am

Re: Can't start NZBGET   

Postby KAD » Mon Mar 23, 2015 8:14 am

I can look it up later

but I would guess

Code: Select all
rm -f /conf/nzbget.conf
rm -f /conf/nzbget.custom.conf
reboot


should completely reset nzbget
If you like my work please consider a Donation. Donate
Please read the appropriate documentation before posting questions! READ ME FAQ WIKI
PM's are for private matters. Post support questions to the appropriate forum, or they will be ignored.
User avatar
KAD
Global Moderator
 
Posts: 5103
Joined: Mon Apr 12, 2010 4:59 pm
Location: Seattle, WA USA

Re: Can't start NZBGET   

Postby KAD » Mon Mar 23, 2015 5:48 pm

ServerIp=127.0.0.1
ServerPort=6789
If you like my work please consider a Donation. Donate
Please read the appropriate documentation before posting questions! READ ME FAQ WIKI
PM's are for private matters. Post support questions to the appropriate forum, or they will be ignored.
User avatar
KAD
Global Moderator
 
Posts: 5103
Joined: Mon Apr 12, 2010 4:59 pm
Location: Seattle, WA USA

Re: Can't start NZBGET   

Postby BadMF » Mon Mar 23, 2015 11:57 pm

Thank you for your quick reply. That did the trick, and now I am struggling entering the right information in the right places. :geek:
But in the end, I think it will succeed.
BadMF
n00b
 
Posts: 16
Joined: Fri Jan 02, 2015 1:21 am


Return to Application Questions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron